Cégünk tevékenysége alapvetően irányítástechnikai és villamos energiaellátási rendszerek egyedi, esetenként a tervezést is magában foglaló kivitelezése, helyszíni szerelése és üzembehelyezése.

Tevékenységünk túlnyomó része olaj- gázipari és vegyipari berendezések villamos és irányítástechnikai korszerűsítésével kapcsolatos. Vállalatunk tartályfelújítási programot is végez (szloptartályok, kettősfenék projekt).

Üzemanyag tároló, lefejtő állomás mennyiségmérő-, szintjelző-, automatikus tűzjelző rendszerkiépítésével is foglalkozunk. Épületgépészeti, irányítástechnikai és villamos erőátviteli rendszerek kiépítésével kapcsolatban is vállalunk szerelési és kivitelezési munkákat.

Szellőzőrendszerek szerelésével és üzembe helyezésével is megbízhatja cégünket. Az olaj-, gázipar és vegyipar berendezései fokozottan tűz- és robbanásveszélyesnek minősülnek, így az alkalmazott készülékekre, anyagokra, az alkalmazott megoldásokra és a munkafolyamat egészére különleges előírások érvényesek, amelyek betartására mindig fokozottan figyelünk és ilyen munkákban nagy jártassággal, rendelkezünk.

Személyi állományunk, jogosítványaink, műszerparkunk és gépjárműparkunk az alábbi feladatok elvégzését is lehetővé teszik:

  • sújtólég és robbanásbiztos villamos berendezések telepítése,
  • műszerek telepítés előtti ellenőrzése (Labor-1), kalibrálása, karbantartása,
  • műszerkörök beépítés utáni ellenőrzése (Labor-2), üzembe helyezése,
  • a szabványossági vizsgálatok elvégzése (érintésvédelem, villámvédelem, tűzvédelmi felülvizsgálatok, szigetelés vizsgálat, RLC mérések, nyomáspróba).

A vizsgálatokról a szabványban előírt jegyzőkönyvet állítunk ki.