Cégünk 1996-ban alakult. A korszerű szakértelemmel és innovatív technológiai megoldásokkal elvégzett munkáinknak köszönhetően stabil piaci pozíciót értünk el. A munka jellege, megrendelőink köre, együttműködői kapcsolataink ma már megkövetelik, hogy munkánk színvonalát és minőségét tanúsított minőségirányítási rendszer működtetésével is biztosítsuk. (ISO 9001: 2009 tanúsítvány), emellett rendelkezünk felelősségbiztosítással is.

Cégünk tevékenysége alapvetően irányítástechnikai és villamos energiaellátási rendszerek egyedi, esetenként a tervezést is magában foglaló kivitelezése, helyszíni szerelése és üzembehelyezése. Cégünk többnyire önálló vállalkozásban, fővállalkozóként (tervezés, építészet, gépészet, szakipar, irányítástechnika és villamos energiaellátás) de igény esetén alvállalkozóként végzi el megrendelői számára a színvonalas szolgáltatást. Alvállalkozóként és szállítóként elismert és tapasztalt szakcégekkel működünk együtt figyelembe véve a jótállási és szavatossági követelményeket.

Tevékenységünk túlnyomó része olaj- gázipari és vegyipari berendezések villamos és irányítástechnikai korszerűsítésével kapcsolatos. Legfontosabb megrendelőnk a MOL Nyrt. Beruházás és Petrolszolg Kft., ahol „A” minősítésű vállalkozók vagyunk. Kivitelezést végzünk a Honeywell, OTF; Yokogawa, Emerson Process Management, Contorg Kft., DKG-East Rt., GEA-EGI Rt. és az ABB részére is. Az Újpesti Erőműben több éven keresztül végeztük a nyári leállás során a hűtőrendszer irányítástechnika felülvizsgálatát, továbbá kivitelezési munkát végeztünk az AES Tiszaújvárosi, Dunamenti, Borsodi Erőművekben is.

Számos megbízást kaptunk más nyersolaj termékeket feldolgozó vállalatoktól is, és hasonló technológiai berendezéseket alkalmazó egyéb vegyipari cégtől (pl.: BorsodChem). Ilyen jellegű munkát végeztünk a közelmúltban a Dunatár, OPAL Zrt., és LUKOIL számára, üzemanyag tároló, lefejtő állomás mennyiségmérő-, szintjelző-, automatikus tűzjelző rendszerkiépítésével.

Épületgépészeti, irányítástechnikai és villamos erőátviteli rendszerek kiépítésével kapcsolatban nagy volumenű, kiemelkedő feladatot jelentettek a Wallis Rt. Váci úti irodaház, valamint a Könyves Kálmán körúti Bajor Center szerelési és kivitelezési munkái. Cégünk kapott megbízást a Millenniumi Városközpont Kulturális Tömb szellőzőrendszerének szerelésére és üzembe helyezésére.

Filozófiánk szerint cégünk legfőbb értéke az, hogy műszakilag magas színvonalon, I. osztályú kivitelezésben, a megrendelő igényeit maradéktalanul figyelembe véve, az előírt határidőre, szakszerűen, megbízhatóan és tisztességesen végezzük el feladatainkat. Fontos számunkra megrendelőink elégedettsége. Professzionális szakértelmünk, a magas színvonalú szaktudásunk és megbízhatóságunk kulcsa a hosszú távú eredményes együttműködés.